Jednodnevni izleti

Izlet u Zagorje – Izlet u Klanjec, Kumrovec, Veliki Tabor, Krapinu i Trakošćan

Jednodnevni izlet u Hrvatsko zagorje. Romantični Klanjec, povijesno i etnološko bogatstvo Starog sela u Kumrovcu, legende Velikog Tabora, paleontološko bogatstvo Krapine i bajkovitost dvorca Trakošćan dovoljan su razlog da s nama krenete na izlet u ''bajku na dlanu''.

Opširnije ...

Plitvička jezera - jednodnevni izlet

Cjelodnevni izlet na Plitvička jezera, prirodni fenomen, dragulj neprocjenjive vrijednosti. Nacionalni park čini prekrasan mozaik 16 jezera, slapova, kaskada, špilja i pećina. Čista netaknuta priroda pobudit će sva vaša osjetila. Nacionalni park proglašen je 1979. godine i nalazi se na UNESCO listi nematerijalne baštine. Uz Plitvice posjetit ćemo i Rastoke i Baraćeve špilje.

Opširnije ...

Izlet u Slavoniju - Izlet u Đakovo, Osijek i Vukovar

Tri slavonska bisera čekaju vaš posjet - Đakovo sa posjetom prekrasnim lipicancima, Osijek i njegova ponosna Tvrđa te Vukovar, poklon hrvatskoj slobodi.

Opširnije ...

Izlet u Slavoniju - Izlet u Đakovo i Vukovar

Doživite ljepote Slavonije u jednom danu.Vožnjom kroz slavonske ravnice proći ćemo od Đakova, grada lipicanaca i vezova, pa sve do Vukovara, grada heroja, simbola slobode.

Opširnije ...

Izlet u Slavoniju - Izlet u Vukovar i Ilok

Jednodnevnim izletom u Slavoniju vodimo vas u Vukovar, grad heroj Domovinskog rata. Grad duge povijesti nakon strašnih razaranja ponovno se uzdiže i postaje simbol snage i slobode. Uz Vukovar posjetit ćemo i Ilok, kraljevstvo vina.

Opširnije ...