Viatica Travel – turistička agencija

‘’Putovanje te promjeni: I treba te promijeniti. Ostavlja tragove u tvojem sjećanju, na tvojoj svijesti, na tvojem srcu, na tvome tijelu. Nešto možes ponijeti sa sobom.’’ – Anthony Bourdain

Turistička agencija Viatica Travel osnovana je 2010. godine. Nastala je kao ideja da se putovanju u Zagorje i Hrvatsku nadjenu drukčiji epiteti – osobno, jedinstveno, drugačije, nezaboravno. Želja nam je bila ostvariti jedinstveni pristup našim klijentima kako bi i oni sami kreirali svoj vlastiti doživljaj. Naša putovanja uvijek su drukčija jer se prilagođavaju svakom putniku. Ono čime se ponosimo je znanje o destinaciji i naš trud na naučimo i pokažemo što više.
Naša specijalnost su private ture i osmišljavanje jedinstvenih programa za vas. Mrzimo žuriti i želja nam je da osjetite lokalni način života, kušate tradicionalnu hranu i piće, započnete razgovor s lokalnim ljudima…

“Putovanje se mjeri brojem prijatelja, a ne milja’’– Tim Cahill

Kroz naša putovanja stekli smo zaista mnogo prijatelja iz cijeloga svijeta, slušali očaravajuće životne price, gledali složne obitelji koje su ostavile trag, ljude koji su bili u potrazi za svojim korjenima, čuli ljubavne price kao iz filmova, svjedočili početku novih ljubavi… To je naša misija – još mnogo takvih iskustava.

Naše vrijednosti:

 • Individualni pristup svim putnicima

 • Iskusni lokalni turistički vodiči

 • Pružanje jedinstvenog doživljaja

 • Turistička usluga na razini 5 zvjezdica

 • Promicanje hrvatske kulture i tradicije

Naša želja je da za sobom ponesete uspomene za cijeli život, da nekome kažete kako je Hrvatska zemlja koju nikako ne bi trebali ‘’preskočiti, i na kraju, da se i vi poželite vratiti.

Upit za izlet

  Kontakt

   +385981740723

  NAŠ TIM

  Tanja Gulija Jujnović
  Tanja Gulija JujnovićVoditelj agencije / turistički vodič
  Licencirani vodič i vozač
  Obrazovanje: Sociologija i kroatologija
  Jezici: Hrvatski, Engleski i Španjolski
  WSET (Wine & Spirits): Level 1

  Dragi putniče,

  Dobrodošao u Hrvatsku! Moje ime je Tanja i iskusna sam agentica za organizaciju putovanja i licencirani sam vodič za Hrvatsku.

  Moja priča u turizmu počinje sasvim slučajno. Dvoje prijatelja iz Meksika posjetili su me u Hrvatskoj i ja sam im željela pokazati ono najljepše od svoje zemlje. Nakon što su otišli zadovoljni i sa smješkom, pomislila sam da bi to mogao postati moj posao. I tako je i bilo. Ali ovo je samo djelomično moj posao zato jer na turama uopće nemam osjećaj da radim već imam osjećaj kao da se družim s prijateljima. Volim upoznavati ljude, učiti nove stvari, nove običaje i dijeliti iskustva. U mojoj 10-godišnjoj karijeri radila: osmišljavanje novih putovanja, organizaciju i vođenja. Najdraže mi je kada mogu slijediti klijenta od početnog emaila do završetka ture. Volim vina i hranu pa uvijek pokušavam uključiti tradicionalne specijalitete u naša putovanja. Imam Level 1 WSET u poznavanju vina – jako mi se sviđa osmišljavanje vinskih tura u Hrvatskoj.

  I sama volim putovati, posebice automobilom. Sviđa mi se fleksibilnost koju pruža automobil – lako se može zaustaviti bilo gdje ili promijeniti rutu. Majka sam dviju djevojčica pa imam iskustva u putovanju s djecom i zato su djeca uvijek dobrodošla na naše ture i uvijek pokušavamo za njih pripremiti dodatni sadržaj.

  Stojim vam na raspolaganju i vidimo se!

  Preporuke

  “Pozdrav Tanja! Upravo smo se vratili u naš hotel. Izlet na Plitvička jezera je bio nevjerojatan, jedan od najljepših krajolika kroz koje sam ikada prošao. Vodič je bio fantastičan.”

  John N., Australija

  IZDVOJENO IZ PONUDE

  Izlet na Plitvička jezera iz Zagreba
  PONUDA
  Izlet dvorci Hrvatsko Zagorje
  PONUDA
  VINSKI IZLET HRVATSKO ZAGORJE
  PONUDA
  Izlet u Slavoniju Vukovar Ilok
  PONUDA
  0%
  POSEBNA PONUDA

  Odvoji vrijeme za sebe. Zaslužuješ to.

  Rezerviraj sada vikend u Hrvatskom zagorju i ostvari 15% popusta.

  REZERVACIJA IZLETA

  O nama
  Viatica Travel je turistička je agencija specijalizirana za privatne jednodnevne izlete na Plitvička jezera, Bledsko jezero, dvorac Trakošćan, Postojnsku jamu, selo Kumrovec, grad Varaždin …

  Naša ponuda
  Jednodnevni izleti
  Vikend izleti
  Izleti u Zagorje
  Izleti iz Zagreba

  Kontakt podaci
  E-mail: info@www.viatica-travel.hr
  Telefon: +385981740723
  WhatsApp: +385981740723